Medarbejdere

Tue de Neergaard
Telefon: +45 30 25 33 63
Mail: tue@aktiefokus.dk

Tue er stifter af Aktiefokus og har det daglige ansvar for at Aktiefokus er først i markedet med væsentlige og kurspåvirkende nyheder på danske aktier.

Tue har erfaring på aktiemarkedet og fra den finansielle sektor siden slutningen af 1980’erne.

Tue er uddannet civiløkonom (HA) fra Syddansk University i 1995.

I fritiden er Tue en ivrig golfspiller.

Rasmus Olskær Hansen
Telefon: +45 23 62 07 04
Mail: rh@aktiefokus.dk

Rasmus har ansvar for Aktiefokus’ kundevendte aktiviteter. Rasmus har fra 2011 – 2016 arbejdet med salg og rådgivning af privat- og erhvervskunder, bl.a. hos Bolico Financial A/S og Accunia Fondsmæglerselskab A/S med ansvar for salg af uvildig investeringsrådgivning til formuende investorer.

Rasmus har spillet professionelt golf, og konkurrerer stadig på eliteniveau i hans fritid. Rasmus studerer på CBS, og er færdig med HD 1. del til sommer, og påbegynder 2. del, med speciale i finansiering, efter sommerferien.

John Ewertsen
Telefon: +45 40 50 89 98
Mail: je@aktiefokus.dk

John er partner i Aktiefokus og har ansvar for Aktiefokus` kundevendte aktiviteter. John har 25 års erfaring fra den finansielle sektor, bl.a. som iværksætter og Head of Asset Management i EIK Bank.

Senest har John været partner i Accunia Fondsmæglerselskab A/S. John er gift med Dorte, har en datter og er bonusfar til 2 drenge.

I fritiden er John en ivrig motionsløber, skiløber og jæger.

Thomas Røjel Smitt
Telefon: +45 23 96 28 90
Mail: trs@aktiefokus.dk

Thomas bistår med den daglige drift af Aktiefokus og har bl.a. ansvaret for udarbejdelsen af regnskabsdata. Han har været ansat i Aktiefokus siden 2016.

Thomas læser til cand.polit på Københavns Universitet og forventer at være færdig i marts 2018. På overbygningen har han fokuseret på de finansielle fag og regner også med at skrive finansieringsspeciale, da hans primære interesser ligger inden for den finansielle sektor og adfærdsøkonomi. Derudover har Thomas en stor interesse for aktiemarkedet.

I sin fritid står Thomas på skateboard og dyrker fitness.

Jakob Due Jakobsen
Telefon: +45 31 15 95 27
Mail: jj@aktiefokus.dk

Jakob har ansvar for Aktiefokus’ nyhedstjeneste og har opbygget aktiehåndbogen. Han har været ansat hos Aktiefokus siden 2007 og har siden slutningen af 1990’erne udarbejdet råvareanalyser.

Jakob er udannet Cand.Scient.Soc fra RUC – speciale: Medicon Valley.

I fritiden bruger Jakob en væsentlig del af sin tid på volleyball og beachvolley samt styrketræning.